Profilmanual –
Gry Grindbakken

Bakgrunn

Gry Grindbakken er en av få filigransølvsmedmestere i Norge. Hun håndlager bunad- og draktsølv i filigransteknikken. Gry er opptatt av håndverket, tradisjonene, men også det nyskapende, lekende og kreative som folkekunsten innbyr til.

Du ønsker å få et helhetlig uttrykk på alt du gjør.
Generelt så ønsker du å få fram at dine produkter er 100% håndlagde og således unike – arvestykker basert på gamle håndverkstradisjoner
Du ønsker å promotere de håndlagde arvestykkene på en frisk og litt annerledes/moderne måte.

Du er glad i farger, og har brukt farger både fra logoarbeidet som Ane allerede har gjort og fra elementer i interiøret på verkstedet/galleriet.

Fonter

Overskriftsfontene til nettsiden ble valgt for å understreke Gry sitt moderne uttrykk i et tradisjonsrikt håndverk. For å kunne frenheve enkelte ord og få en egen vri, har vi lagt opp til en bladningsbruk av tykk og tynn font, samt store og små bokstaver.
Fonten til små bokstaver (brødtekst) er valgt fordi den fungerer fint sammen med overskriftsfonten, og er god å lese på nett. 

Overskriftsfont I:

Poppins light –
store bokstaver

Overskriftsfont II:

Poppins semibold –
små bokstaver

Overskriftsfont III:

Kombinasjon av overskriftsfont 1 og overskriftsfont II.

Brødtekst:

Til all liten øvrig og mindre tekst brukes fonten Lato.

Farger

Gry valgte å bruke sterke friske og moderne farger for også å vise at hun er nytenkende og opptatt av moderne design, selv om hun har sin bakgrunn i og videreformidler det tradisjonelle håndverket.

Det er valgt 4 hovedfarger:

#ff9b00

#8bd2cf

#b6b8ba

#848689

Illustrasjoner

Det er lagd 3 illustrasjoner som kan brukes på nettsiden, til annonser og annet grafisk materiale.

Annonser

Til annonser, både trykte og digitale, flyers, plakater og annet grafisk materiale kan man bruke illustrasjonene, gjerne i kominasjon med fine fotos av bunadssølv/smykker – alt i fargeskalaen som profilen definerer.